CÀMERES DE VIGILÀNCIA

 

Intal.lació i manteniment de cambres de vigilància, muntatge i manteniment de sistemes de seguretat, instal.lem cambres de vigilància per a que la seva llar o empresa estigui segura tots el dies, inclús quant no hi és. Proporcionem el següent servei:

  • Cameres per a la vigilància permanent al personal que labora en la seva empresa.
  • Cameres per vigilar la mainadera que té cura del seu fill.
  • Cameres per vigilar l’entrada del seu domicili.
  • Cameres per vigilar el seu automòvil.
  • Cameres per vigilar tot el que vostè cregui convenient.
  • Aplicació mòvil desde el seu propi cel.lular.

 

Instal.lem tot tipus de càmeres de vigilància on més li convingui i per l’ús mes adient per a vostè, també en edificis, condominis, botigues comercials, habitatges, empreses.. de tal manera que pugui brindar seguretat i al mateix temps pugui actuar inmediatament si detecta que alguna cosa va malament, el sistema instal.lat respondrà d’acord al tipus de tecnología instal.lada, avui en dia és molt important observar el personal que treballa a la nostra empresa, negoci o en la nostra llar.
Amb la instal·lació de càmeres de seguretat, podrà veure el que succeeix en el seu negoci, en la seva empresa o domicili des del seu propi dispositiu mòbil en el moment que ho desitgi fins i tot en la nit, gràcies a que aquests equips (càmeres de seguretat), tenen instal·lades uns infrarojos que els permet poder veure a la nit.

Som professionals en la instal·lació de càmeres de vigilància, comptem amb tècnics experts dedicats només a la instal·lació, configuració i manteniment de càmeres de vigilància.

 

 

 

SOL.LICITA PRESSUPOST