PINTURA D’INTERIOR I EXTERIOR

 

 

A l’interior de casa realitzem tot tipus de treballs, amb diverses tècniques que ens permeten decorar la seva llar d’acord amb les seves necessitats.

En tots els encàrrecs fem servir productes de gran qualitat, assessorem i tenim en compte els desitjos dels nostres clients.

Per a nosaltres és especialment important utilitzar pintures solubles en aigua que no danyin el medi ambient, ja sigui en Oficines, Indústries, Llars, etc.

Sempre li oferirem les últimes tendències del mercat, donant-li el nostre toc d’innovació professional, totalment adequat per a cada espai.

Pintem el seu pis amb la últimes técniques i tendències del mercat actual.. Utilitzem pintures satinades, plàstiques,pintures d’aïllament tèrmic inegral,lacat de portes, lacat d’armaris, finestres, cuines , banys…

En l’exterior pintem façanes, piscines amb pintures satinades, plàstiques i demés existents al mercat.

Comptem amb experiència per al treball de allisar parets i sostres a casa seva.

Sabem la dificultat que implica treure un gotelé i la necessitat de donar-li un canvi com el llis o aquest per després aplicar estucs, murals, terres florentines i altres aplicacions.

En comunitats utilitzem pintures i una infinitat de materials decoratius a prova d’aigua o ratllades, li donem un nou aspecte Modernista, Creatiu i Original.

Nou sistema per eliminar Estucs i superfícies rugoses com gotelés, pasta ratllada entre altres, ràpid i sense pols amb màquines aspiradores.

 

Assessorament gratuït sobre mètodes d’estalvi energètic.

 

 

 

SOL.LICITA PRESSUPOST