Norantagraus neix fruit de la nostra passió i afició pels treballs verticals i treballs integrals.

Ens avalen més de 20 anys oferint solucions integrals als nostres clients. Som una empresa especialitzada en treballs integrals com la rehabilitació de façanes o la repración de cobertes i la instal·lació de panells fotovoltaics.

Ofereix serveis a indústries i particulars de manteniment i seguretat, buscant sempre la millor solució en el menor temps i millor cost possible.

Especialitzats en executar treballs en entorns de difícil accés i serveis integrals, arribem a una extensa demanda.

seguretat_treballs verticals_norantagraus
Sol·licita informació

Seguretat i qualitat

Ens avala l’alt grau de compromís i repte en l’execució dels projectes pel que fa a seguretat i qualitat. Busquem oferir un valor afegit al resultat final.

Realitzem treballs verticals utilitzant material de seguretat admès per implantar un sistema de gestió de qualitat basada en la normativa UNE-ESO ISO 9001: 2008. 

Garantia per excel·lència en la totalitat dels serveis resultat de la satisfacció i necessitat dels nostres clients.
Promovem la millora i evolució dels nostres serveis i sistema de gestió implicant al nostre personal en activitats de qualitat.

Equip expert i amb compromís

A Norantagraus creiem que el treball en equip, el bon ambient laboral i el mantenir-se constantment actualitzat amb les últimes tècniques, materials i procediments son la base aconseguir l’excel·lència a nivell professional però també humà.

Som un equip enèrgic, professional, responsable. Amb més de 20 anys d’experiència en el sector, treballem amb constància, esforç i il·lusió, intentant millorar dia rere dia, buscant així la satisfacció dels nostres clients.

Serveis Norantagraus

líneas de vida verticales
Línies de vida verticals
líneas de vida horizontales
Línies de vida horitzontals
escaleras de acceso
Escales d’accés