Hi ha molt poques empreses que comptin amb professionals que s’hagin format i estiguin degudament qualificats. Gràcies al nostre desig de millorar dia a dia, així com d’oferir un bon servei, Norantagraus s’ha convertit en instal·lador certificat oficial de Igena.

instal·ladors certificats Igena

NORANTAGRAUS INSTAL·LADOR CERTIFICAT OFICIAL IGENA

Norantagraus es una empresa que fa més de 10 anys que està certificada  per instal·lar línies de vida  a qualsevol superfície y en qualsevol situació. Norantagraus compta amb professionals formats adeqüadament i amb anys d’experiència en la instal·lació de línies de vida verticals i horitzontals i en la realització de treballs verticals de tot tipus. Ens adaptem sempre a les necessitats dels nostres clients, accedint als espais més difícils amb una metodologia segura i eficient que garanteix els millors resultats.

Sol·licita informació

IGENA EMPRESA

IGENA SA, una empresa amb més de 30 anys d’experiència, participa en obres arquitectòniques i de disseny de gran prestigi, sense oblidar aquelles que tenen presència en la nostra vida quotidiana i familiar, perquè el seu únic objectiu és satisfer totes les  necessitats dels seus clients amb la seva gamma de cables i terminals d’acer inoxidable, laminats al cable o manuals, llestos per a la seva col·locació en obra.

instal·ladors certificats Igena