Norantagraus, empresa de reformes, muntatges, rehabilitacions i obra nova. Oferim serveis integrals garantint els millors resultats en les seves instal·lacions o edificis.

Gestionem tot el procés a través del nostre equip expert. Des de la gestió dels permisos legals i la coordinació del personal, fins al muntatge, reforma o rehabilitació de l’obra, som la seva empresa de confiança.

Norantagraus compta amb un equip amb més de 20 anys d’experiència en diferents sectors.

Gràcies a l’experiència adquirida després de més de 1000 projectes en reformes, instal·lacions de cobertes i lluernes, instal·lació de plaques fotovoltaiques i el seu manteniment posterior, Norantagraus pot complir amb les expectatives dels clients més exigents.

Ens atrevim amb la realització i implementació de muntatges de tot tipus i en qualsevol situació i localització. Ens agraden els reptes i enfoquem cada projecte de forma única i amb total implicació. Som la seva empresa de reformes i muntatges oferint un servei de qualitat i amb garantia.

Reformes integrals

Serveis de reformes, muntatges i rehabilitacions

Cobertes i lluernaris

Norantagraus treballa cobertes i lluernaris de diferents materials. Sabem la importància que té per als nostres clients a protegir la seva casa i empresa de les inclemències del temps.

Plaques fotovoltaiques 

Posem a la seva disposició un equip especialitzat en la conservació i adequació de camps i plaques fotovoltaiques. Des del manteniment fins a la instal·lació, Norantagraus som la seva empresa de confiança.

Treballs integrals

Comptem amb personal amb professionals qualificats i preparats per desenvolupar qualsevol treball de pelleteria, electricitat, pintura i fusteria.

Voleu sol·licitar més informació? Poseu-vos en contacte amb el nostre equip i li elaborarem un pla personalitzat sense compromís segons els requisits del seu projecte.

Contactar amb Norantagraus

Serveis Norantagraus

Línies de vida verticals
Línies de vida Horitzontals
Línies de vida horitzontals
escales d'accés Norantagraus
Escales d’accés