Norantagraus, empresa especialitzada en serveis de seguretat i treballs en altures.

La seguretat en altures i la prevenció de caigudes en la realització de treballs verticals és un punt d’extrema importància. Norantagraus es preocupa per dissenyar i implementar sistemes d’accés segurs que s’adaptin a les necessitats reals de cada un dels espais. Busquem complir l’objectiu d’oferir el màxim de seguretat sense haver de sacrificar el nivell estètic (en la mesura del possible) per garantir la seguretat dels operaris i l’obra.

Solucions de seguretat en altures

Norantagraus ofereix diferents solucions per garantir la seguretat en altures. Sigui en bastides, plataformes o construccions, trobem el millor sistema per al seu projecte.

Dins dels nostres serveis de seguretat en altures podrà seleccionar entre sistemes de protecció col·lectiva com baranes o passamans, escales fixes -amb una alçada superior a 4 metres- i sistemes de xarxa anti coloms, entre d’altres, per oferir la seguretat que necessita en els seus treballs verticals .

Projectes clau en mà

Norantagraus s’adapta a les necessitats de cada projecte. Desenvolupem projectes clau en mà amb tècnics especialitzats. Personalitzem cada instal·lació de treballs en altures. Analitzem els requisits de l’obra o construcció per adaptar-nos a les característiques del seu projecte.

Amb més de 20 anys d’experiència, hem aconseguit desenvolupar múltiples solucions per a treballs de seguretat en altures, ¡encara que alguns en ocasions semblaven impossibles pel client! Tenim els coneixements i l’experiència necessària per trobar la solució a la seva instal·lació.

Descobreix els nostres serveis de seguretat en alçada!

Si necessites una atenció més personalitzada a causa de les característiques del teu cas, no dubti en contactar amb nosaltres!

Estem acostumats a treballar projectes amb necessitats específiques i adaptar-nos al màxim. Volem oferir el millor servei possible i una solució eficaç i eficient als nostres clients.

Sol·licitar informació