IRATA, L’AUTORITAT LÍDER EN ACCÉS INDUSTRIAL PER CORDES.

QUÈ ÉS IRATA?

IRATA International desenvolupa l’accés industrial amb cordes des de fa 25 anys per indicar on es troba el millor mitjà d’accés per al treball en la indústria petroquímica a alta mar, així com una gamma de projectes en construcció, enginyeria civil, l’entorn de construcció i natural i molt més.

tècnics certificats IRATA

QUALIFICACIONES IRATA

Les qualificacions IRATA es basen en el document anomenat Programa de Formació, Avaluació i Certificació (TACS) segons nivells establerts i mantinguts per l’Associació. Depenen de les habilitats tècniques, del coneixement teòric i de l’experiència en el lloc de treball. Proporcionen així nivells estipulats d’habilitats que els tècnics han d’assolir.

Les qualificacions certificades per IRATA són reconegudes a tot el món. Són les qualificacions de referència de major nivell per a l’accés per cordes.

TÈCNICS IRATA

IRATA International garanteix un sistema de treball segur i encoratja l’avanç professional dels tècnics d’accés per cordes. Cada tècnic ha de revalidar la seva certificació cada tres anys per demostrar que encara compta amb les habilitats necessàries per poder treballar de manera segura. Els tècnics també poden avançar en tres nivells a mesura que el temps, l’experiència i la formació ho permetin. Cada nivell requereix un major coneixement de les habilitats d’accés per cordes necessàries en el lloc de treball.

Més informació sobre Irata Internacional
Més informació serveis Norantagraus