Reformes i treballs integrals en edificis

Norantagraus compta amb més de 20 anys d’experiència i amb professionals qualificats i preparats per desenvolupar treballs integrals en edificis i instal·lacions de pelleteria, electricitat, pintura i fusteria.

Serveis integrals Norantagraus

Vol fer una reforma integral es el seu habitatge o negoci? Norantagraus s’adapta a les necessitats dels clients per oferir un servei ràpid, de qualitat i de confiança.

Ens responsabilitzem de tots els projectes i treballs integrals en edificis i instal·lacions que realitzem. Busquem sempre l’excel·lència i la satisfacció final del client.

Estem especialitzats en reformes integrals, però també fem obra nova de tot tipus d’espais i instal·lacions.

Rehabilitació de façanes

Comptem amb un equip expert per al manteniment i rehabilitació de façanes. Oferim solucions integrals per garantir els millors resultats. La prevenció és la millor eina per evitar accidents i danys posteriors.

Norantagraus volem ser la seva empresa de reformes i treballs integrals de confiança. Més de 20 anys d’experiència avalen l’èxit del nostre treball.

Contactar amb Norantagraus

PALETES

Disposem d’un servei de pelleteria per a tot tipus d’edificis públics o privats, des de reformes (interiors / exteriors) fins a treballs adhoc. Som la seva empresa de reformes integrals de confiança.

ELECTRICISTA

Oferim el servei de electricistes per a instal·lacions domèstiques (pisos i comunitats) i empreses. Ens adaptem als requisits de qualsevol projecte.

PINTURA

pintura_treballsintegrals_norantagraus

Posem a la seva disposició el servei de pintura a façanes, habitatges, naus industrials, entre d’altres instal·lacions. Els desplaçaments estan inclosos en els nostres serveis, així com d’atenció personalitzada.

FUSTERIA

Norantagraus compta amb un servei de fusteria a mida per moblar els espais de casa, instal·lació de parquets portes i cuines.

Si ha de fer una reforma integral, si us esteu plantejant instal·lar tot el sòl amb parquet o repintar la casa perquè vol rehabilitar-la o desitja canviar d’estil, som la seva empresa. ¡Demani’ns pressupost sense compromís!

Sol·licitar informació